Yamaha Kodiak 700 Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Super Moderator
Joined
·
1,043 Posts
Discussion Starter #1
I tried to upload some photos to the Gallery this morning and was unable to. I am able to post a attachment in a thread but nothing in the Gallery

It allows me to create a gallery but there is no link to upload the photo itself.



To others lets keep this thread about problems and not a general discussion.
 

·
Administrator
Joined
·
170 Posts
Thanks for the heads up,

I was wondering what browser and device are you using?
Also, what was the file type of the image that you were uploading?

Ed
 

·
Super Moderator
Joined
·
1,043 Posts
Discussion Starter #3
Right now I am using Fire Fox 69.0.

I just tried MS Edge or whatever they are calling it now and get the same results.

The file type was a JPG

What happens is that when I go to the gallery it will open. I then get a screen where I can create a album and place a description of the album. But there is nothing to click on to select a file to upload to the forum here.

If I go to one of my existing albums my choices are to delete it or edit the pictures but nothing to upload their either.
 

·
Super Moderator
Joined
·
1,043 Posts
Discussion Starter #4
Is there any update for this problem?
 

·
Administrator
Joined
·
170 Posts
Right now I am using Fire Fox 69.0.

I just tried MS Edge or whatever they are calling it now and get the same results.

The file type was a JPG

What happens is that when I go to the gallery it will open. I then get a screen where I can create a album and place a description of the album. But there is nothing to click on to select a file to upload to the forum here.

If I go to one of my existing albums my choices are to delete it or edit the pictures but nothing to upload their either.
Are you only trying to upload to your gallery or to a post in a thread?
-Philip
 

·
Super Moderator
Joined
·
1,043 Posts
Discussion Starter #6
I have been trying to upload them to the gallery.

I have tried both FireFox, IE, and Microsoft Edge.

I can create a album but there is nothing there to upload a picture into the gallery.

I can add a attachment into a post as a thumbnail
 

·
Administrator
Joined
·
170 Posts
I have been trying to upload them to the gallery.

I have tried both FireFox, IE, and Microsoft Edge.

I can create a album but there is nothing there to upload a picture into the gallery.

I can add a attachment into a post as a thumbnail
Screen Shot 2019-12-30 at 11.57.03 AM.png

Screen Shot 2019-12-30 at 11.57.11 AM.png

Do you see the same thing as me on your browser?

Lee
 

·
Super Moderator
Joined
·
1,043 Posts
Discussion Starter #8
No I don't. All I get is this when I open up a Test Album that I set up
 

Attachments

·
Super Moderator
Joined
·
1,043 Posts
Discussion Starter #10
It is working now,

Thanks

 
  • Like
Reactions: KodiakAdmin
1 - 10 of 10 Posts
Top