Yamaha Kodiak 700 Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
625 Posts
Discussion Starter #1
Seems that I can't see any thumbnail pics and I have to go advanced setting to post to reply to a thread.This has been the case since the update. Anyone else have this issue?
 

·
Super Moderator
Joined
·
1,228 Posts
I can see the thumbnails photo's just fine.

On the having to go to the Advanced Setting to post a reply, do you have a add blocker installed? And if you do try allowing adds on this site. I believe that I had that problem a few months ago and that is what I had to do to fix it. I'll see if I can find my post and see if that what was going on.



Here is the thread that I started when I was having problems posting

https://www.kodiakowners.com/forum/185-kodiakowners-com-tech-help-desk/5690-trouble-posting-replies.html
 

·
Registered
Joined
·
83 Posts
I've found that I have to resize my pictures before I can upload them. Is there a way to automatically create thumbnails when uploading?
 

·
Registered
Joined
·
625 Posts
Discussion Starter #6
I can see the thumbnails photo's just fine.

On the having to go to the Advanced Setting to post a reply, do you have a add blocker installed? And if you do try allowing adds on this site. I believe that I had that problem a few months ago and that is what I had to do to fix it. I'll see if I can find my post and see if that what was going on.



Here is the thread that I started when I was having problems posting

https://www.kodiakowners.com/forum/185-kodiakowners-com-tech-help-desk/5690-trouble-posting-replies.html
That's a negative on the add blocker. Thanks
 

·
Super Moderator
Joined
·
1,228 Posts
Nomad, have you tried dumping the cookies for this site?
 

·
Super Moderator
Joined
·
1,228 Posts
I've found that I have to resize my pictures before I can upload them. Is there a way to automatically create thumbnails when uploading?
I have never had to resize photos for thumbnails. I usually just upload them with no problems.

I'm going to try one here.
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
83 Posts
Hmm, must be a problem between the chair and the keyboard ;)
 
1 - 9 of 9 Posts
Top