Unalbe to Upload Photos - Yamaha Kodiak 700 Forum
 1Likes
  • 1 Post By JimP
 
Thread Tools
post #1 of 10 Old 09-15-2019, 10:41 AM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Colorado
Posts: 789
Unalbe to Upload Photos

I tried to upload some photos to the Gallery this morning and was unable to. I am able to post a attachment in a thread but nothing in the Gallery

It allows me to create a gallery but there is no link to upload the photo itself.



To others lets keep this thread about problems and not a general discussion.

2016 Kodiak 700 base model with a few SE parts CV boot guards, receiver hitch, Grizzly bars. Trail Tech Striker speedometer/voltmeter. 501 Parts Electric Grabber locking diff
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JimP is online now  
post #2 of 10 Old 09-18-2019, 12:33 AM
Administrator
 
KodiakAdmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 136
Thanks for the heads up,

I was wondering what browser and device are you using?
Also, what was the file type of the image that you were uploading?

Ed


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
KodiakAdmin is offline  
post #3 of 10 Old 09-18-2019, 12:42 AM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Colorado
Posts: 789
Right now I am using Fire Fox 69.0.

I just tried MS Edge or whatever they are calling it now and get the same results.

The file type was a JPG

What happens is that when I go to the gallery it will open. I then get a screen where I can create a album and place a description of the album. But there is nothing to click on to select a file to upload to the forum here.

If I go to one of my existing albums my choices are to delete it or edit the pictures but nothing to upload their either.

2016 Kodiak 700 base model with a few SE parts CV boot guards, receiver hitch, Grizzly bars. Trail Tech Striker speedometer/voltmeter. 501 Parts Electric Grabber locking diff
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JimP is online now  
 
post #4 of 10 Old 12-25-2019, 04:07 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Colorado
Posts: 789
Is there any update for this problem?

2016 Kodiak 700 base model with a few SE parts CV boot guards, receiver hitch, Grizzly bars. Trail Tech Striker speedometer/voltmeter. 501 Parts Electric Grabber locking diff
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JimP is online now  
post #5 of 10 Old 12-27-2019, 02:52 PM
Administrator
 
KodiakAdmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 136
Quote:
Originally Posted by JimP View Post
Right now I am using Fire Fox 69.0.

I just tried MS Edge or whatever they are calling it now and get the same results.

The file type was a JPG

What happens is that when I go to the gallery it will open. I then get a screen where I can create a album and place a description of the album. But there is nothing to click on to select a file to upload to the forum here.

If I go to one of my existing albums my choices are to delete it or edit the pictures but nothing to upload their either.
Are you only trying to upload to your gallery or to a post in a thread?
-Philip


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
KodiakAdmin is offline  
post #6 of 10 Old 12-27-2019, 02:56 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Colorado
Posts: 789
I have been trying to upload them to the gallery.

I have tried both FireFox, IE, and Microsoft Edge.

I can create a album but there is nothing there to upload a picture into the gallery.

I can add a attachment into a post as a thumbnail

2016 Kodiak 700 base model with a few SE parts CV boot guards, receiver hitch, Grizzly bars. Trail Tech Striker speedometer/voltmeter. 501 Parts Electric Grabber locking diff
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JimP is online now  
post #7 of 10 Old 12-30-2019, 12:59 PM
Administrator
 
KodiakAdmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 136
Quote:
Originally Posted by JimP View Post
I have been trying to upload them to the gallery.

I have tried both FireFox, IE, and Microsoft Edge.

I can create a album but there is nothing there to upload a picture into the gallery.

I can add a attachment into a post as a thumbnail
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2019-12-30 at 11.57.03 AM.png
Views:	10
Size:	28.6 KB
ID:	8634

Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2019-12-30 at 11.57.11 AM.png
Views:	9
Size:	39.8 KB
ID:	8636

Do you see the same thing as me on your browser?

Lee


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
KodiakAdmin is offline  
post #8 of 10 Old 12-30-2019, 01:21 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Colorado
Posts: 789
No I don't. All I get is this when I open up a Test Album that I set up
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Test Album.jpg
Views:	8
Size:	244.3 KB
ID:	8638  

2016 Kodiak 700 base model with a few SE parts CV boot guards, receiver hitch, Grizzly bars. Trail Tech Striker speedometer/voltmeter. 501 Parts Electric Grabber locking diff
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JimP is online now  
post #9 of 10 Old 12-31-2019, 11:28 AM
Administrator
 
KodiakAdmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 136
Quote:
Originally Posted by JimP View Post
No I don't. All I get is this when I open up a Test Album that I set up

Can you try now?

Lee


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
KodiakAdmin is offline  
post #10 of 10 Old 12-31-2019, 11:41 AM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Colorado
Posts: 789
It is working now,

Thanks

KodiakAdmin likes this.

2016 Kodiak 700 base model with a few SE parts CV boot guards, receiver hitch, Grizzly bars. Trail Tech Striker speedometer/voltmeter. 501 Parts Electric Grabber locking diff
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JimP is online now  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha Kodiak 700 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome